SOLECELLER DALARNA

SOLENERGI OCH SOLPANELER

Solcellsanläggningar skräddarsydda för din villa

Varje hem är unikt med sina egna förutsättningar, vilket gör det avgörande för dig som husägare att välja en installatör med erfarenhet av solcellslösningar för olika villaomständigheter. Detta är viktigt för att maximera effektiviteten av din solcellsanläggning. Standardlösningar kan fungera på många tak, men inte på alla. Därför besöker vi ditt hem för att göra en platsundersökning när du överväger att installera och investera i en anläggning med det där extra touchet.

Viktiga överväganden vid installation på en villa

Att välja solceller för din villa är en intelligent och långsiktig investering. Du bidrar positivt till miljön samtidigt som du minskar din elkostnad. Det är viktigt att välja en pålitlig aktör som säkerställer en hållbar installation och långvarig solelproduktion över 30-40 år. Takets skick och korrekt installation är avgörande faktorer. Se till att överensstämmelse med elregler, användning av hållbart material och skydd mot skador säkerställs. Fråga om väderbeständighet, konstruktion och långsiktiga aspekter för en väl genomförd installation.

Framtidssäkra din solcellsanläggning

Även om du inte väljer solceller med batterilagring från början är det viktigt att säkerställa möjligheten att integrera batterilagring i framtiden. Tekniken utvecklas ständigt, och en flexibel installation ger dig möjlighet att enkelt anpassa och utöka din energiproduktion.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK FÖR ENERGIRÅDGIVNING

“Energieliten var proffsiga och trygga i alla led, från offert till färdig installation, när vi installerade solceller”

Dalarnas Elitenergi AB

Telefon: 023 66 95 240
Mån-fre: 08.00-18.00Falukontoret: Norra Järnvägsgatan 31
Grycksbokontoret: Drottningvägen 25