Namnlös design (10)

ELBILSLADDARE

Vi har idag ett imponerande utbud av elbilsladdare för att möta olika behov och preferenser. Genom att integrera en elbilsladdare med solpaneler på din fastighet kan du inte bara dra nytta av ren och förnybar energi, utan också markant minska kostnaderna för din elbils förbrukning. En smart kombination av dessa två teknologier skapar en hållbar laddningslösning som gynnar både din plånbok och miljön.

En extra fördel är att du har möjlighet att dra nytta av statliga förmåner. Du kan få upp till 50% avdrag på både installationskostnaden och själva elbilsladdaren, vilket gör övergången till elbilsladdning ännu mer ekonomiskt fördelaktig. Det är en investering i både din ekonomi och framtidens miljö.

Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta den mest lämpliga elbilsladdaren för dina behov och fastighetens specifika förutsättningar. Tveka inte att kontakta oss så kan vi guida dig genom processen och säkerställa att du får en effektiv och kostnadseffektiv lösning. Med vår expertis och din engagemang för hållbarhet kan vi tillsammans bidra till en grönare och mer hållbar framtid. Ser fram emot att höra från dig och stödja din övergång till elektrisk mobilitet.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK FÖR ENERGIRÅDGIVNING

“Energieliten var proffsiga och trygga i alla led, från offert till färdig installation, när vi installerade solceller”

Dalarnas Elitenergi AB

559321-2235

Telefon: 023 66 95 240
Mån-fre: 08.00-18.00

Falukontoret: Norra Järnvägsgatan 31
Grycksbokontoret: Drottningvägen 25